Cod Promotional & Cod Reducere Vicii

Cupoane Vicii și reduceri - Iunie 2021

Magazinul Vicii oferă spre vânzare produse de top. Folosiți cod reducere Vicii și mărci prestigioase vor fi ale voastre la super preț. Vouchere de Reducere Vicii sunt cea mai buna metoda de a economisi pe vicii.net

 • Toate 9
 • Coduri 1
 • Promo 8
 • Transport gratuit 0

FAQ's for Vicii

 • Organizeaza Vicii evenimente cu reduceri?

  Da. Vicii oferă o pagină specială unde sunt afișate promoțiile, prețurile scazute și inclusiv alte oferte. Mai ales în timpul Bank Holidays, Black Friday si Cyber Monday. Vicii are mereu un eveniment special unde poți cumpără când vrei la prețuri relativ mici.

 • Pot sa combin Cod Promotional Vicii?

  Vicii permite un singur Cupon Reducere la o comandă. Cod Reducere Vicii te ajută să economisești, de asemenea poți cumpără produse reduse în zona de reduceri și poți folosi Cupon pentru un discount suplimentar. Mai mult decât atât, să arunci un ochi și la promoții e o idee bună pentru cumpărăturile online.

 • Cum pot folosi Cod Reducere Vicii online?

  Nu știi cum să-ți folosești Cupon Vicii? Aruncă o privire aici: găsește ceva ce adori pe Vicii și adaugă-l în coșul de cumpărături. Apoi, mergi la ieșire unde vei găși un spațiu unde să introduci Voucher. Introdu Cod Promotional în spațiul respectiv,și apasă aplică, acum te poți bucură de o reducere substanțială.

 • Vicii ofera Cupon Reducere utilizabile?

  Da. Cumpărătorilor li se oferă o multitudine de Voucher Vicii pe cupoanele.ro. Pentru a obține aceste Cod Reducere Vicii, ar trebui pentru început să vizitați cupoanele.ro și să introduceți Vicii în bară de căutări de pe pagină centrală. Ulterior, o lista de Reduceri Vicii va fi afișată pentru că dvs. să alegeți în funcție de lista dvs de cumpărături.

Economisiți bani cu voucherele Vicii

La Vicii, Plata integrală se face la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face comisarului care efectuează livrarea. Plățile online prin PayPal se efectuează în condiții de securitate completă. Puteți plăti prin contul PayPal sau puteți plăti direct cu cardul, chiar dacă nu aveți un cont PayPal. Livrarea comenzilor se face prin companii de curierat specializate. Termenul de livrare este de 2-3 zile. Livrarea nu este gratuită, pentru informațiile clientului se aplică următoarea formulă de calcul la majoritatea companiilor de curierat: Prețul transportului este calculat în funcție de greutatea coletului. Primul kg este de 17 lei, după care se adaugă 1,5 lei pentru fiecare kg suplimentar. Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0,75 l, fără ambalare, este de aproximativ 1,50 Kg.
La Vicii, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris că renunță la achiziție, fără penalități și fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea coletului sau a primit în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală, în scris, suma care constituie contractul de pret. Pentru a căuta un produs, utilizați modulul de căutare din partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile pe care le căutați, iar dacă se găsesc pe site, vi se va afișa o listă de rezultate compatibile.