Cod Reducere & Cupon Reducere PIZZA GOURMET - 60% Reducere Martie 2023

Nu pierdeți timp și bani în căutarea utilă Cod Promotional PIZZA GOURMET. Cupoanele.ro vă poate oferi Cupon Reducere proaspăt și valid, prin urmare, puteți utiliza Cupon PIZZA GOURMET ales pentru a vă ridica la 60% în afara comenzilor. Nu uitați să folosiți Cod Cupon înainte de a cumpăra produse PIZZA GOURMET pentru prețuri mai bune.

Vezi mai mult
 • Toate (3)
 • Promo (3)

PIZZA GOURMET FAQ

 • Ce modalități de plată există pe PIZZA GOURMET?

  Clienții de pe PIZZA GOURMET pot plăti în următoarele moduri: în numerar în momentul în care primiți comanda, prin cardul de debit sau de credit. Dacă alegeți a doua modalitate, veți avea nevoie de un card Visa sau Mastercard. Plata se va efectua prin intermediul procesatorului Netopia Payments.
 • În ce constă livrarea de pe PIZZA GOURMET?

  PIZZA GOURMET livrează produsele în Cluj-Napoca în termen de maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii. În funcție de zona în care vă aflați sau de valoarea coletului, veți plăti o taxă. De exemplu pentru Mănăștur, Mărăști și Făget taxa este de 7 lei, însă beneficiați de livrare gratuită dacă o comandă depășește 40 de lei.
 • În ce constă programul de loialitate de pe PIZZA GOURMET?

  PIZZA GOURMET le oferă clienților posibilitatea de a obține puncte pentru a beneficia de reduceri. Doar pentru înregistrare, veți primi 10 puncte. În funcție de numărul de puncte pe care îl acumulați, puteți beneficia de diferite cupoane. De exemplu, la 500 de puncte veți primi un cupon în valoare de 5 lei.
 • Organizeaza PIZZA GOURMET evenimente cu reduceri?

  Da. Un festival e ultimul carnaval de cumpărături pentru PIZZA GOURMET, echivalentul sărbătoririi Ajunului Anului Nou. Majoritatea produselor PIZZA GOURMET vor fi la reducere. Sunt multe oferte speciale și Cod Reducere care te așteaptă!
 • Pot sa combin Cupon PIZZA GOURMET?

  În momentul de față o multitudine de Cod Reducere PIZZA GOURMET ce pot fi aplicate majorității produselor PIZZA GOURMET sunt disponibile pe cupoanele.ro. Doar un singur Cupon Reducere PIZZA GOURMET pentru o comandă.
 • Cum pot folosi Cod Reducere PIZZA GOURMET online?

  Pentru început, apăsăți pe obține codul și veți vedea un Cupon, copiați Cod Promotional PIZZA GOURMET pe care îl doriți pe cupoanele.ro. Apoi, urmați deschideți linkul cu PIZZA GOURMET și adăugați obiectele dorite în coșul de cumpărături. La sfârșit, introduceți Cod Cupon pentru coșul de cumpărături acolo unde va apare o solicitare de a introduce codul pentru a vedea cât economisiți, apoi faceți click pe "ieșire". Ușor dar economiile sunt substanțiale!
 • PIZZA GOURMET ofera Cupon Reducere utilizabile?

  Da. Multiple Cod Cupon PIZZA GOURMET cu diferite capacități de reducere sunt acum disponibile pe cupoanele.ro. Pentru a fi mai specific, acele Cupon Reducere atât de utile pot și acum obținute pe cupoanele.ro. Introduceți PIZZA GOURMET de care aveți nevoie în bară de căutare și după ce dați căutare, o lista de Vouchere PIZZA GOURMET cu diferite discounturi va fi afișată.

Promotii Recomandate

S-ar putea să te intereseze