Cod Promotional Evendi & Cod Reducere Evendi - 36% Reducere Octombrie 2022

Încercați încă să găsiți Cupon Evendi gratuit și verificat? Cupoanele.ro își propune să producă, să găsească și să colecteze Cupon Reducere cuprinzător pentru a economisi bani pentru cumpărăturile online. Cu funcționarea și alegerea zilnică Vouchere Evendi și Cod Promotional Evendi, puteți să vă ridicați până la 36% din comenzile dvs. în acest Octombrie 2022. ⏰ Valabil pentru un timp limitat!

Vezi mai mult
 • Toate 9
 • Coduri 2
 • Promo 7
 • Transport Gratuit 1

Evendi FAQ

 • În ce constă livrarea gratuită pe Evendi?

  Evendi pune la dispoziție transportul gratuit pentru comenzile ce depășesc suma de 199 de RON. Livrările se efectuează prin curierul rapid, iar în cazul sărbătorilor legale și al perioadelor de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi la 4-5 zile lucrătoare. Livrarea se face doar pe teritoriul României, iar în cazul comenzilor sub 199 de RON, taxa de livrare este de 21 de RON.
 • Ce beneficii oferă înscrierea la buletinul informativ pentru prima comandă pe Evendi?

  Evendi oferă clienților săi drept recompensă pentru înscrierea la buletinul informativ cu adresa de e-mail o reducere de 10% pentru prima comandă efectuată după înscriere. Astfel, aceștia pot comanda orice produs de pe Evendi cu reducerea oferită de către comerciant pentru a se bucura de achiziția de mai multe produse oferite de aceștia.
 • Ce modalități de plată sunt pe Evendi?

  Evendi acceptă ca modalitate de plată cea prin sistem ramburs, efectuată în numerar la livrarea comenzii de către client, sau prin plata în avans cu cardul bancar de credit sau debit, personal sau al firmei, pe baza unei facturi proforme ce va fi trimisă în format electronic prin e-mail clientului.
 • Organizeaza Evendi evenimente cu reduceri?

  Da. Un festival e ultimul carnaval de cumpărături pentru Evendi, echivalentul sărbătoririi Ajunului Anului Nou. Majoritatea produselor Evendi vor fi la reducere. Sunt multe oferte speciale și Cod Reducere care te așteaptă!
 • Pot sa combin Cupon Evendi?

  În momentul de față o multitudine de Cod Reducere Evendi ce pot fi aplicate majorității produselor Evendi sunt disponibile pe cupoanele.ro. Doar un singur Cupon Reducere Evendi pentru o comandă.
 • Cum pot folosi Cod Reducere Evendi online?

  Pentru început, apăsăți pe obține codul și veți vedea un Cupon, copiați Cod Promotional Evendi pe care îl doriți pe cupoanele.ro. Apoi, urmați deschideți linkul cu Evendi și adăugați obiectele dorite în coșul de cumpărături. La sfârșit, introduceți Vouchere pentru coșul de cumpărături acolo unde va apare o solicitare de a introduce codul pentru a vedea cât economisiți, apoi faceți click pe "ieșire". Ușor dar economiile sunt substanțiale!
 • Evendi ofera Cupon Reducere utilizabile?

  Da. Multiple Vouchere Evendi cu diferite capacități de reducere sunt acum disponibile pe cupoanele.ro. Pentru a fi mai specific, acele Cupon Reducere atât de utile pot și acum obținute pe cupoanele.ro. Introduceți Evendi de care aveți nevoie în bară de căutare și după ce dați căutare, o lista de Reduceri Evendi cu diferite discounturi va fi afișată.

Promotii Recomandate

S-ar putea să te intereseze